Študentska pravda

Spoštovani študenti,

letos se ponovno organizira tekmovanje študentov prava “Študentska pravda”, iz znanja civilnega pravdnega postopka in civilnega materialnega prava.
K sodelovanju ste vabljeni vsi študenti 2. in 3. letnika ter absolventi I. študijske stopnje, prav tako pa študentje 1. letnika II. študijske stopnje.

 
Vse podrobnosti tekmovanja, razen časovnice, ki bo izdana naknadno, so opisane v priloženem Pravilniku, pridan pa je še Primer za razreševanje.
Prav tako najdete med objavljenimi prilogami navodila za prijavo k predmetu v e-učnem okolju, kjer boste registrirali ekipo.

 

Pisna in ustna faza tekmovanja se bosta izvedli v prihodnjem semestru (predvidoma bo rok za oddajo tožbe konec oktobra), medtem ko bodo prijave odprte do srede meseca junija.

 

Vprašanja lahko zastavite na forumu spletne učilnice, ko se enkrat prijavite v predmet (zgolj s prijavo k predmetu namreč še ne boste avtomatsko registrirani tudi na tekmovanje). Obrnete se lahko tudi na Študentski svet PFUM.
Vljudno vabljeni k sodelovanju in pridobivanju novih izkušenj!

 

Pravilnik in primer se nahajata na povezavi fakultete: http://www.pf.um.si/sl/oglasna-deska/40-obvestila-prva-stran/9453-%C5%A1tudentska-pravda